loading

MASZ PYTANIA?

Zadzwoń do konsultanta!

telefon +(48)793 224 434

telefon +(48)793 034 001

lub

mail napisz do Nas!

EntliczekPentliczeksklep.pl

Kategorie
Sprawdź komentarze z

allegro

Akcesoria niemowlęce

Sprawdź akcesoria dla niemowląt!

Producenci
Wyszukiwanie

Nowości
  • Fotelik Maxi Cosi CABRIOFIX 0-13 kg Fotelik Maxi Cosi CABRIOFIX 0-13 kg 479,00 PLN
    więcej »
  • Wózek Bebetto Holland 3w1 2018 FOTEL BESAFE IZI GO Wózek Bebetto Holland 3w1 2018 FOTEL BESAFE IZI GO 1 999,00 PLN
    więcej »
Promocje
  • Wózek spacerowy EasyGO MINIMAWózek spacerowy EasyGO MINIMA669,00 PLN
    więcej »
  • Fotelik Maxi Cosi AxissFix i-SizeFotelik Maxi Cosi AxissFix i-Size1 499,00 PLN
    więcej »
Newsletter

Podaj nam swój e-mail, jeśli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

zawartość koszyka:
0 produktów

łączna cena:
0,00 PLN

kupuję
Logowanie

Dane firmy

Sklep dziecięcy Entliczek Pentliczek Konrad Nowacki

ul. Szwedzka 21

05-660 Warka

woj. mazowieckie

 

tel. (+48) 793 224 434

tel. (+48) 793 034 001

[pokaż e-mail]



NIP 7971909627

Regon 146344249

ilość produktów:
0 produkty

zobacz
Bestsellery
  • BabyOno 1028 POJEMNIK NA POKARM 4SZ + USTNIKBabyOno 1028 POJEMNIK NA POKARM 4SZ + USTNIK16,46 PLN
    więcej »
  • CARETERO ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE GRANDE CARETERO ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE GRANDE 336,00 PLN
    więcej »
Wysyłka w ramach UE

Płatność / dostawa

Negocjacje

Negocjacje

RODO

Klauzula informacyjna dla klientów Sklepu Dziecięcego Entliczek Pentliczek Konrad Nowacki

 

Na podstawie art. 13 ust. 1−2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz.Urz. UE L 2016, Nr 119) - w dalszej części: RODO - informujemy, że:

 

1. Administratorem Państwa danych osobowych jest Sklep Dziecięcy Entliczek Pentliczek Konrad Nowacki   z siedzibą w Warce, ul. Szwedzka 21, wpisany do rejestru przedsiębiorców pod numerem NIP 7971909627, REGON 146344249

 

2. Administrator nie ustanowił Inspektora Ochrony Danych. W sprawach dotyczących ochrony danych osobowych i w celu realizacji Państwa praw zachęcamy do kontaktu z konsultantem sklepu pod adresem email. entliczekpentliczek.sklep@gmail.com

 

3. Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu:

3.1. niezbędnym do realizacji składanych zamówień, w których jesteście Państwo stroną, na podstawie art. 6 ust.1 lit. b RODO;

3.2. niezbędnym do zawarcia umowy w oparciu o Państwa zainteresowanie ofertą, na podstawie art. 6 ust.1 lit. b RODO.

3.3. badania poziomu satysfakcji Klientów będącego realizacją prawnie uzasadnionego interesu Sklepu i ustalania jakości obsługi.

3.4 realizacji usługi newsletter oraz w celu wyrażania opinii na platformie sklepu.

3.5. ewentualnego dochodzenia lub obrony przed roszczeniami, jako realizacja naszego prawnie uzasadnionego interesu, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO;.

 

4. Prawo do wniesienia sprzeciwu.

Przysługuje Państwu prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Państwa danych osobowych, na podstawie którego przestaniemy przetwarzać Państwa dane w celach określonych w punkcie 3, z wyłączeniem sytuacji gdy wykażemy, że w stosunku do Państwa danych przysługują nam prawnie uzasadnione podstawy, nadrzędne wobec Państwa interesów, praw i wolności, w szczególności w ramach naszego prawnie uzasadnionego interesu oraz gdy dane będą niezbędne do ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń.

W celu całkowitego lub częściowego usunięcia danych osobowych przygotowano formularz „Usunięcie danych osobowych” w zakładce Rodo.

 

5. Okres przechowywania danych.

5.1. w przypadku Państwa danych przetwarzanych w celu niezbędnym do wykonania umowy, której jesteście Państwo stroną, informujemy, że będą one przetwarzane przez okres nie dłuższy niż 10 lat.

5.2. dane przetwarzane na potrzeby marketingu bezpośredniego naszych produktów i usług przetwarzamy do momentu, aż zgłoszą Państwo sprzeciw względem ich przetwarzania w tym celu.

 

6. Udostępnianie danych osobowych

Państwa dane osobowe mogą być udostępniane następującym odbiorcom:

-Firma DHL, GEIS oraz firmy brokerskie świadczące usługi pośrednictwa kurierskiego w celu realizacji dostawy towaru;

-Firma Skassa PL – administrator sklepu internetowego;

-Firma Sunrise System sp. z o.o. sp. k. – firma świadcząca usługi SEO;

-Firma ELISOFT Jarosław Leszczyński – program do wystawiania FV.

 

7. Przekazywanie danych osobowych do państwa trzeciego

7.1. Administrator ma prawo przekazać Państwa dane osobowe niezbędne do wykonania umowy na świadczenie usług do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej (Google, Facebook i in.). Facebook oraz Google przystąpiły do porozumienia w sprawie Tarczy Prywatności UE-USA, a zgodnie z decyzją Komisji Europejskiej z dnia 12 lipca 2016 r. IP/16/216 przekazywanie danych osobowych do podmiotów z siedzibą w Stanach Zjednoczonych, które przystąpiły do ww. porozumienia, zapewnia odpowiedni stopień ochrony danych osobowych, zgodnie z art. 45 RODO;

7.2. Przysługuje Państwu możliwość uzyskania kopii danych osobowych przekazanych do państwa trzeciego.

 

8. Jako podmioty danych mają Państwo prawo do:

8.1. prawo dostępu do swoich danych oraz otrzymania ich kopii;

8.2. prawo do przenoszenia danych;

8.3. prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych;

8.4. prawo do sprostowania (poprawiania) swoich danych;

8.5. prawo do usunięcia danych, ograniczenia przetwarzania danych;

8.6. prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

 

9. Informacja o dobrowolności podania danych:

Podanie przez Państwa danych osobowych ma charakter dobrowolny ale wymaga bezpośredniej akceptacji klienta na stronie sklepu, poprzez zaznaczenie odpowiednich zgód . Zgody te są konieczne do:

-realizacji składanych zamówień;

-odpowiedzi na zapytania ofertowe;

-realizacji usługi newsletter oraz w celu wyrażania opinii na platformie sklepu.

 

Treść rozporządzenia:

Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)


Wersja Mobilna